Adress

Lomvägen 25 Sollentuna, Stockholm

Status

Färdigställt

Storlek

5 629m². 80 Studentlägenheter + 25 lägenhetshotell

6 Kommersiella lokaler; Hittills tecknade hyresgäster är Hemköp, Pizzeria La Donna, Josefs Kem och Skrädderi, Osaka Sushi & Wok och True Workout.

1 Rok á 34 m² & 2 Rok á 51 m². Samtliga lägenheter har balkong (syd).

Green Building

Argo Arkitekter

Amasten Fastighets AB (publ)

Våra projekt / Sjöstjärnan Sollentuna

Sjöstjärnan Sollentuna

På adressen Lomvägen 25 finner du 80 studentlägenheter, 25 lägenhetshotellrum och 6 kommersiella lokaler i anknytning till Sjöbergs Centrum. Samtliga lägenheter är utrustade med snyggt parkettgolv, italienska kök med stilren granitskiva, helkaklade badrum med golvvärme och kombimaskin för att effektivt utnyttja utrymmet.

byggsystem-riki

Kommunen

Sollentuna Kommun

Mataffär, gym och restauranger i anknytning till byggnaden. Läget innebär snabb och smidig anslutning till kommunala transporter; 22 meter till närmsta busshållsplats. 280 meter till närmsta park för att enkelt komma ut till den friska naturen.

I Sollentuna växer stad, natur och människor tillsammans. Sollentuna kommun strävar efter att bli en trygg plats att bo i, och satsar hårt på att skapa en plats där både boende och näringsidkare vill bo och verka. I enlighet med översiktsplanen kombinerar man stadslivet med bevarandet av grönskaområdena. I stadsutvecklingen jobbar man med att skapa kvarterskänsla i de olika områdena med närhet till olika centrum. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig lätt och smidigt in till Stockholm C.

information

Lomvägen 25, Sollentuna Stockholm

  • Mer information kommer snart

Relaterade projekt