Adress

Exercisvägen 7, Luleå

Status

Färdigställt

Storlek

2 408 m² - 49 hyresrätter.

Inga lokaler finns i byggnaden.

1 rok á 35m², 2 rok á 43m² – 53m², 4 rok á 90m². Samtliga lägenheter har balkong

Miljöbyggnad Silver

Argo Arkitekter

Amasten Fastighets AB (publ)

Våra projekt / Trädkronan Luleå

Trädkronan Luleå

I Luleås nya stadsdel Kronandalen bygger vi ett modernt lägenhetshus med skogen som bakgård. Här bor du i kvalitativa hyresrätter med hög standard. Huset har ett källargarage med 28 parkeringsplatser med tillgång till laddstolpe, på taket är huset utrustat med solceller vilket gör att vi kan kalla huset hållbart och modernt. Samtliga lägenheter har balkong och är utrustade med Veneta-kök granitbänkskiva, inbyggnadsugn och induktionshäll, badrum med golvvärme och kombinerad tvätt- och torktumlare, och stilrent bambugolv.

2

Kommunen

Luleå Kommun

Kronandalen är Luleås nya stadsdel, centrumnära mitt i naturen. Det är en välkomnande naturstad med utrymme för 7 000 Luleåbor. Grönska och aktivitetsytor präglar områdets gator, parker och innergårdar. Hela stadsdelen är modernt inspirerad och gestaltningen kommer smälta in elegant med skogen runt om. Det blir en komplett stadsdel med lägenheter, radhus, villor, förskolor, skola, äldreboende, idrottshall och ett eget centrum med butiker och restauranger.

Den nya stadsdelen är en attraktiv plats i centrala Luleå där alla känner sig välkomna, en plats som förenar gammalt med nytt och modernt, centrum med natur och friluftsliv, god arkitektur med hållbara lösningar och kultur. Kronandalen kommer vara fullt utbyggd år 2030, och då har 2 000 nya bostäder byggts.

information

Exercisvägen 7, Luleå

  • Olika centrum och mötesplatser finns i stadsdelen.
  • Förskolor och skolor finns i stadsdelen.
  • Friska naturen som bakgård.

Relaterade projekt